Telefon

+46 706 002 298

E-post

info@bettyhult.se

Tillgänglig mellan

Mån-Fre: 07.00-16.00

MSTR Ärrbehandling

MSTR® McLoughlin ärrvävnadsbehandling är en specifik teknik som används för att behandla ärrvävnad och dess potentiella begränsningar. Metoden är uppkallad efter sin grundare, Alistair McLoughlin. Här är en beskrivning av McLoughlin ärrvävnadsbehandling och hur den kan hjälpa:

McLoughlin ärrvävnadsbehandling innebär användning av manuell terapi för att behandla ärrvävnad som bildats efter skador, operationer eller brännskador. Ärrvävnad kan vara följd av trauma och kan begränsa rörligheten och funktionen i närliggande vävnader och leder. Det kan också orsaka smärta och obehag.

Genom specifika manuella tekniker, såsom mjukvävnadsspänning, sträckning och kompression, arbetar en utbildad terapeut på ärrvävnaden för att förbättra dess flexibilitet och lösa upp eventuella begränsningar i omkringliggande vävnader. Detta kan främja läkning, minska smärta och återställa normal rörelseförmåga.

McLoughlin ärrvävnadsbehandling kan vara till hjälp på följande sätt:

  1. Mjukar upp ärrvävnad: Genom att applicera specifika tekniker på ärrvävnaden kan dess styvhet och spänning minska, vilket kan förbättra rörligheten och minska obehag.
  2. Ökar cirkulationen: Behandlingen kan stimulera blodflödet till området och därmed förbättra näringsförsörjningen och syretillförseln till vävnaden, vilket främjar läkning.
  3. Förbättrar funktion: Genom att minska begränsningarna i ärrvävnaden kan McLoughlin ärrvävnadsbehandling hjälpa till att återställa normal funktion i muskler, leder och omkringliggande vävnader.
  4. Minskar smärta och obehag: Genom att lösa upp ärrvävnadens spänningar och förbättra rörligheten kan behandlingen minska smärta och obehag som kan vara förknippade med ärrbildning.

Priser för behandlingar

(Eftersom det brukar behövas mellan 3 och 4 behandlingar så erbjuder vi ett paketpris för det.)

Tid ej avbokad 24 timmar innan bokad tid & uteblivet besök debiteras med priset för behandlingen.

Vi sammarbetar även med följande! Se till att skaffa deras appar!